Natalie Portman ve Lupita Nyong'o, yeni Apple TV+ dizisi Lady in the Lake'in kadrosuna katıldı

1.764 Gösterim
11 Mart 2021 12:45
Natalie Portman ve Lupita Nyong'o, yeni Apple TV+ dizisi Lady in the Lake'in kadrosuna katıldı

Akademi ödüllü oyuncular Lupita Nyong’o ve Natalie Portman, Laura Lippman’ın kitabından uyarlanacak Apple TV+ dizisi Lady in the Lake'de rol alacak.


Dizinin yönetmen koltuğunda Honey Boy ile tanınan Alma Har’el'i göreceğiz. Dizi 60’lı yılların Baltimore’unda gizemi çözülememiş bir cinayet üzerine, biri anne diğeri ev hanımı olan iki kadının kafa kafaya gelmesini konu alacak.  

 

Laura Lippman'ın 2019'da yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan Lady in the Lake'in yapımcılığını Jean-Marc Vallée’nin prodüksiyon şirketi Crazyrose ve İngiliz yapım şirketi Bad Wolf’un daha önce His Dark Materials’ın Amerika’daki yapım görevini üstlenmiş Bad Wolf America üstlenecek.

 

 

Natalie Portman, bir ev hanımı olan ve hayatına bir araştırmacı gazeteci olarak sıfırdan başlayan Maddie Schwartz’ı canlandırırken, Lupita Nyong’o zorlu bir annelik döneminden geçen Cleo Sherwood’a hayat verecek.

 

Bu iki önemli kadın oyuncuyu yeni bir projede görecek olmak hepimizi heyecanlandırmakla beraber; dizinin kitap ile bağlantısını görmek de merak uyandırıcı olacak.

 

 

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.