Natalie Portman'lı Jackie'den etkileyici bir fragman yayınlandı

3.116 Gösterim
15 Kasım 2016 13:26
Natalie Portman'lı Jackie'den etkileyici bir fragman yayınlandı

Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği, Natalie Portman'ın övgü toplayan performansıyla göz doldurduğu Jackie'den etkileyici bir fragman daha yayınlandı.


Tony Manero, No ve El Club gibi filmlerle rüşdünü ispat eden sinemacı Pablo Larrain, bu yıl iki önemli biyografiyle izleyicinin karşısına çıkıyor. Bunlardan ilki, Nobel ödüllü Şilili şair Pablo Neruda'nın hikâyesini ele alan Neruda iken, ikincisi John F. Kennedy suikastı sonrası First Lady Jacqueline Kennedy'nin yaşadıklarını anlatan Jackie. Prömiyerini gerçekleştirdiği Venedik ile sonradan gösterildiği Toronto, New York gibi festivallerde büyük övgü toplayan Jackie, şimdiden Oscar adaylıklarına gözünü dikti.

Larrain'in filme ustalıkla kendi imzasını bıraktığını, Natalie Portman'ın kariyerinin en iyi performanslarından birini -belki de en iyisini- verdiğini, sadece Jackie'nin yeni fragmanında bile görebiliyoruz. Türkiye için vizyon durumu henüz belirsizliğini koruyan Jackie'nin oyuncu kadrosunda Portman'ın yanı sıra, John Hurt, Peter Sarsgaard, Billy Crudup, Greta Gerwig gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.