Milla Jovovich, yeni Hellboy uyarlamasının ana kötüsü olacak

2.995 Gösterim
10 Ağustos 2017 13:00
Milla Jovovich, yeni Hellboy uyarlamasının ana kötüsü olacak

Neil Marshall'ın yöneteceği yeni Hellboy uyarlamasında, kötü karakter Blood Queen'i Milla Jovovich'in canlandıracağı açıklandı.


Guillermo Del Toro'nun sinemaya taşıdığı Hellboy serisinin üçüncü filmi uzun zamandır proje aşamasında olsa da, film bir türlü yapım aşamasına geçememiş, sonrasında usta sinemacı serinin üçüncü filminin ne yazık ki hayata geçirilemeyeceğini kabul etmişti. Fakat görünen o ki Del Toro'nun serisi devam etmese de sinemalarda Hellboy filmlerini görmeye devam edeceğiz.

 

Del Toro'nun serisiyle hiçbir bağı bulunmayan, özetle Hellboy'un sinema macerasının baştan ele alınacağı yeni bir serinin ilk filmi olacak Hellboy: Rise of the Blood Queen'den yeni detaylar belli oldu. The Descent ve Centurion gibi filmlere imza atan, Game of Thrones, Hannibal ve Westworld gibi dizilerde de yönetmenlik yapan Neil Marshall'ın yöneteceği filmde, ana kötü karakter Blood Queen'i daha çok Resident Evil serisiyle tanınan oyuncu Milla Jovovich'in canlandıracağı belli oldu.

 

Stranger Things diziyle tanınırlık kazanan David Harbour'un Hellboy'a hayat vereceği Hellboy: Rise of the Blood Queen filmi, Deadpool ve Logan gibi R-rated (100% karşılamasa da bizdeki karşılığı için 18+ diyebiliriz) çizgi-roman uyarlamalarının gişe başarısıyla birlikte oluşan bu furyaya katılan bir yapım olacak. Ian McShane'in de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin 2018 yılı içerisinde gösterime girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.