Mike Tyson'ın hayatını konu alan mini dizi Mike'tan teaser yayınlandı

6.781 Gösterim
9 Haziran 2022 14:55
Mike Tyson'ın hayatını konu alan mini dizi Mike'tan teaser yayınlandı

Hulu'nun, Mike Tyson'ın hayatını konu alan yeni dizisi Mike'tan teaser yayınlandı. 8 bölümlük mini dizi, 25 Ağustos'tan itibaren izleyiciyle buluşacak. 


Eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'ın tartışmalarla dolu özel hayatını ve kariyerini konu alacak olan Mike dizisinden teaser yayınlandı. 8 bölümden oluşacak olan mini dizi, 25 Ağustos'tan itibaren Hulu ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

 

Bir başka tartışmalı sporcu olan Tonya Harding'in hikâyesinin anlatıldığı biyografik film I, Tonya'nın senaristi Steven Rogers ile yönetmeni Craig Gillespie'nin tekrar bir araya gelerek imza attığı Mike'ta ünlü boksöre Trevante Rhodes hayat veriyor. Daha önce Moonlight, The Predator ve Bird Box gibi yapımlarda rol alan oyuncuya bu dizide Russell Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier ve Li Eubanks gibi isimler eşlik ediyor. Tyson'ın çocukluk ve gençlik yıllarınıdaki hâllerini ise Ethan Barrett ve B.J. Minor canlandırıyor.

 

25 Ağustos'tan itibaren Hulu ekranlarında yerini alacak olan 8 bölümlük mini dizi Mike'tan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.