Harvey Keitel

Harvey Keitel


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Madame 27 Temmuz 2018
Bir Film 5.285 64.533
Gençlik 22 Ocak 2016
M3 Film 13.611 160.434
Seni Seviyorum Rio 13 Şubat 2015
M3 Film 3.845 48.996
Son Şans 30 Mayıs 2014
M3 Film 620 7.399
Tiglon 88.965 1.296.523
Gölgede Dans 5 Ekim 2012
Tiglon 3.792 38.533
Zor Baba 3 24 Aralık 2010
UIP 105.815 1.199.776
UIP 337.251 2.789.547
Sakin Ol 15 Nisan 2005
Özen Film 79.083 534.857
Büyük Hazine 24 Aralık 2004
UIP 353.350 2.475.907
Taraf Tutmak 15 Kasım 2002
R Film - -
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP 396.485 1.892.263
U-571 3 Kasım 2000
A&P Filmcilik 33.161 76.710
Kutsal Duman 9 Haziran 2000
UIP 41.778 83.195
Köprüdeki Lulu 5 Mayıs 2000
A Film - -
Güçlüler Bölgesi 23 Ocak 1998
Warner Bros. 182.012 118.313
İz Peşinde 12 Eylül 1997
Umut Sanat - -
Hırs Tuzağı 15 Ağustos 1997
Filmart - -
Warner Bros. - -
Duman 26 Temmuz 1996
Film Pop - -
Ulis'in Bakışı 27 Ekim 1995
Standard Film - -
Piyano 10 Aralık 1993
Film Pop - -
Yükselen Güneş 3 Aralık 1993
Özen Film - -
Yırtık Rahibe 13 Ağustos 1993
UIP - -
Rezarvuar Köpekleri 21 Mayıs 1993
Özen Film 17.445 2.691
Bugsy 22 Mayıs 1992
Warner Bros. - -
Ölümcül Düşünceler 27 Aralık 1991
Warner Bros. - -
Thelma Ve Louise 20 Aralık 1991
UIP - -