Michael Fassbender'lı Assassin's Creed'ten Türkçe altyazılı klip yayınlandı

3.387 Gösterim
18 Ağustos 2016 13:40
Michael Fassbender'lı Assassin's Creed'ten Türkçe altyazılı klip yayınlandı

2015 yılı içerisinde Macbeth ile karşımıza çıkan yönetmen Justin Kurzel ile yıldız oyuncular Michael Fassbender ve Marion Cotillard'ı tekrar bir araya getiren video oyun uyarlaması Assassin's Creed'ten Türkçe altyazılı bir klip yayınlandı. Klipte, video oyunda da yer edinen "Kader atlayışı (Leap of Faith)" sahnesinin nasıl çekildiğini görüyoruz.


Video oyun uyarlamalarının makûs talihini değiştirmeye aday, yılın en merak edilen filmlerinden Assassin's Creed'in vizyon tarihi yaklaştıkça filmden yeni görüntüler de yayınlanmaya devam ediyor. Michael Fassbender'ın başrolünde yer aldığı Assassin's Creed'ten son olarak video oyunda da yer edinen "Kader atlayışı (Leap of Faith)" sahnesinin nasıl çekildiği ile alakalı bir klip yayınlandı.

Aksiyon sekansları ile şimdiden konuşulmaya başlayan filmin doruk noktalarından biri olması planlanan "Kader atlayışı" sahnesinin çekiliş sürecini gördüğümüz klipte, yönetmen Justin Kurzel ve dublör ekibinin doğallığı yakalama uğruna göze aldıklarına şahit oluyoruz. Ülkemizde 6 Ocak 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmden yayınlanan Türkçe altyazılı klibe aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.