Merakla beklenen The Girl on the Train'den yeni fragman!

3.000 Gösterim
19 Temmuz 2016 13:16
Merakla beklenen The Girl on the Train'den yeni fragman!

Paula Hawkins'in çok satan romanından sinemaya uyarlanan, başrolünde Emily Blunt'ı izleyeceğimiz The Girl on the Train'den yeni bir fragman yayınlandı.


Paula Hawkins'in kaleme aldığı, 2015 yılının en çok satan romanlarından biri olan The Girl on the Train'in sinema uyarlaması için çok fazla beklememize gerek kalmadı. Kitabın yakaladığı ticari başarı sonrası, uyarlama adına casting çalışmaları başlamış, başrol için ünlü oyuncu Emily Blunt ile anlaşılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda çekimleri sona eren filmden yeni görüntülerin yer aldığı bir fragman ise bugün yayınlandı.

Yakın zamanda bir boşanma atlatan Rachel, her gün kullandığı trenin geçtiği güzergâhta "mükemmel" bir çift görür. Bu çifti gözlemlemeyi günlük rutini hâline getiren Rachel, bir gün şahit olduğu bir olay sonrası çözülmesi zor bir gizemin içerisine sürüklenir. 

 

Emily Blunt'ın yanı sıra, Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Luke Evans, Justin Theroux, Allison Janney, Edgar Ramirez ve Lisa Kudrow gibi isimlerin yer aldığı, Duyguların Rengi (The Help) ve Get on Up gibi filmlerin yönetmeni Tate Taylor'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Girl on the Train, 7 Ekim 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.