Merakla beklenen Siccin 5'ten fragman yayınlandı

5.409 Gösterim
25 Temmuz 2018 15:00
Merakla beklenen Siccin 5'ten fragman yayınlandı

Siccin serisinin 17 Ağustos'ta seyirciyle buluşacak 5. filminden fragman yayınlandı.


2014 yılında başlayan Siccin serisinin yeni filmi Siccin 5, üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesini konu ediniyor. Alper Mestçi'nin yazıp yönettiği filmin kadrosunda Rüya Önal, Merve Ateş, Özgür Hacıer, Ece Koroğlu ve Metin Yıldırım gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin konusu ise şu şekilde:

 

Değişik görünümü ve tuhaf davranışlarıyla dikkat çeken Hale; annesi, akli dengesi bozuk babaannesi ve halası Azra'yla Nevşehir'de tarihi ve ürkütücü bir evde yaşamaktadır. 12 yaşındaki Hale'nin babası daha o doğmadan ortadan kaybolmuş ve bir daha hiç görülmemiştir. Hale bir gece korkunç bir kabus görür; hiç görmediği babası onu eski ve tekinsiz bir eve çağırmaktadır. Bu ev yıllar önce yasak bir ayinin yapıldığı Karain Köyü'ndeki dedesinin eski evidir. Bu kabustan sonra Hale'de bir takım akıl almaz değişimler başlar. Hale'nin bu ürkütücü değişiminden en çok zarar görenler ise Azra ve Azra'nın erkek arkadaşı Selim olur.

Sevilen serinin Nevşehir'de çekimleri tamamlanan bu yeni halkası, 17 Ağustos 2018 tarihinde seyirciyle buluşacak. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.