Melissa McCarthy "Küçük Deniz Kızı" canlı çekim uyarlamasında Ursula rolüne çok yakın

3.253 Gösterim
3 Temmuz 2019 12:10
Melissa McCarthy "Küçük Deniz Kızı" canlı çekim uyarlamasında Ursula rolüne çok yakın

Melissa McCarthy deniz altına doğru ilerliyor. McCarthy , “Küçük Deniz Kızı” animasyon filminin canlı çekim yeniden uyarlamasında “Ursula” rolü için görüşüyor…


Entertainment Weekly (EW) yayınladığı haberde; Can You Ever Forgive Me filmindeki rolü ile Oscar adayı olan McCarthy’nin Disney stüdyolarının Küçük Deniz Kızı filminin canlı çekim yeniden uyarlamasında Ursula rolü için ön görüşmelerde bulunduğunu doğruladı.

 

Disney stüdyosunun henüz bir açıklama yapmamış olmasına rağmen Rob Marshall, geçen Aralık ayında sinemalarda gösterilen Mary Poppins: Sihirli Dadı filminden hemen sonra söz konusu projeyi yönetmek için girişimde bulunduğunu EW’ye doğrulamıştır.

 

Küçük Deniz Kızı animasyon filminin bestecisi Alan Menken canlı yeniden uyarlama filmi için yeni bir müzik yazıyor. Marshall ile birlikte Poppins'te çalışan Lin Manuel Miranda da Menken ile yeni müziklerin sözleri için beraber çalışmakta.

 

Müzikal işlerinin yanısıra Miranda, Aşıklar Şehri filminin yapımcısı Marc Platt ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek. Ron Clements ile John Musker tarafından yönetilen 1989 çekimi animasyon filmde; Ariel isimli (Jodi Benson’ın seslendirdiği) genç bir deniz kızının bir prense aşık olması ve gerçek bir insan olmak istemesinin hikayesi anlatılır. Kötü deniz cadısı Ursula, Ariel’in güzel sesine karşılık deniz kızının rüyalarını gerçekleştirmeyi kabul eder.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.