Mel Gibson, John Wick'in öncesini anlatacak The Continental dizisinde rol alacak

2.965 Gösterim
19 Ekim 2021 14:25
Mel Gibson, John Wick'in öncesini anlatacak The Continental dizisinde rol alacak

Mel Gibson, John Wick film serisinin 40 yıl öncesinde yaşananları konu alacak The Continental dizisinin kadrosunda yer alacağı açıklanan ilk isim oldu.


Keanu Reeves'in başrolünü üstlendiği John Wick'ten karakterler içeren bir dizinin yapılacağı, ünlü film serisinin yönetmeni Chad Stahelski ve senaristi Derek Kolstad tarafından ilk kez 2017'de dile getirilmişti. Bir yıl sonra projenin Starz kanalı tarafından istendiği açıklanmış ve geçtiğimiz yıl yapım şirketi Lionsgate hazırlıkların başladığını açıklamıştı. 

 

Dizi, 1970'li yıllarda New York'ta geçecek ve film serisinin ikonik mekanı, en tehlikeli suikastçıların buluşma noktası olan otelin kökenini keşfederken, The Continental adlı şebekenin bilinmeyen yönlerini de gözler önüne serecek. Hikaye, filmlerde Ian McShane tarafından canlandırılan dizide ise Colin Woodell'ın hayat vereceği Winston Scott karakterini merkezine alacak. Yaşananların genç Winston Scott'ın gözünden anlatılacağı The Continental'de, dizinin hikayesiyle yakın yıllarda New York'ta yaşanan Büyük Çöp Grevi ve Amerikan mafyasının ekonomik yükselişi gibi gerçek olaylara da değinilecek.

 

Mel Gibson dizide özellikleri henüz bilinmeyen Cormac adlı bir karakteri canlandıracak. 65 yaşındaki Avustralyalı aktör, 2004-2005 yıllarında yayınlanan Complete Savages adlı komedi dizisinden beri ilk kez bir televizyon dizisinde yer alacak. Projenin kadrosundaki bazı diğer isimler Hubert Point-Du Jour, Jessica Allain, Mishel Prada, Nhung Kate ve Ben Robson olarak açıklandı. Bir buçuk saatlik üç bölümden oluşacak dizinin yayın tarihi ise henüz netleşmedi.

Kaynak: THR, Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.