Marvel'dan büyük sürpriz: Robert Downey Jr., Doktor Doom rolünde evrene geri dönüyor

4.636 Gösterim
28 Temmuz 2024 08:44
Marvel'dan büyük sürpriz: Robert Downey Jr., Doktor Doom rolünde evrene geri dönüyor

Marvel, Comic-Con sunumunda büyük bir sürprizi açıkladı. Iron Man rolüyle akıllara kazınan  Robert Downey Jr., Avengers: Doomsday filminde Fantastik Dörtlü'nün ana kötülerinden Doktor Doom'a hayat verecek.


Marvel'ın Comic-Con'daki sunumu Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) geleceğine dair birçok büyük bir sürprize ev sahipliği yaptı. Öncelikle 2026 ve 2027 yıllarında gösterime girmesi planlanan Avengers: Doomsday (filmin ismi bu sunumda paylaşıldı) ve Avengers: Secret Wars filmlerini, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinin yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo'nun yöneteceği açıklandı. Russo Kardeşlerin kısa bir süre önce MCU'ya dönebileceğine dair duyumlar paylaşılmıştı.

 

Gecenin en büyük sürprizi ise Fantastik Dörtlü'nün ana düşmanlarından Doktor Doom'u kimin canlandıracağının açıklandığı an oldu. Dr. Doom maskesinin altından çıkan isim, Robert Downey Jr.'dan başkası değildi.

 

Robert Downey Jr.'ın, Fantastik Dörtlü'nün de yer alacağı Avengers: Doomsday'de Victor von Doom, yani Dr. Doom'a hayat vereceği paylaşıldı. Fakat bu ünlü oyuncunun Iron Man geçmişini çöpe atmıyor. Marvel Studios'un başındaki isim Kevin Feige, Iron Man'in hikâye arkına hiçbir şekilde dokunulmayacağını belirtmişti. Dolayısıyla, Robert Downey Jr.'ı kuvvetle muhtemel çoklu evren içerisinde bir şekilde Dr. Doom'a dönüşen Tony Stark varyantı olarak göreceğiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.