M.Night Shyamalan'ın yeni gerilim filmi Split'ten ilk fragman!

7.117 Gösterim
27 Temmuz 2016 18:55
M.Night Shyamalan'ın yeni gerilim filmi Split'ten ilk fragman!

Kariyerini yeniden rayına oturtmaya çalışan M.Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği, başrolünde James McAvoy ile Anya Taylor-Joy'un yer aldığı gerilim filmi Split'ten ilk fragman yayınlandı.


Altıncı His (The Sixth Sense), Ölümsüz (Unbreakable) ve İşaretler (Signs) ile kariyerinin zirvesine çıktıktan sonra yönettiği hiçbir filmle hayranlarını tatmin edemeyen ve Son Hava Bükücü (The Last Airbender) uyarlamasıyla dibi gören M.Night Shyamalan, kariyerini tekrardan düzene sokmanın yolunu Hollywood'un dışında bulmuştu. Wayward Pines ile başarılı bir diziye imza atan Shyamalan, 2015 yılı içerisinde de yönettiği düşük bütçeli Ziyaret (The Visit) ile sinemalara uğramıştı. Gerilim/korku kökenine geri dönen yönetmenin son derece gizli tuttuğu yeni filmi de gerilim sularında gezen bir yapım: Split!

Filmden yayınlanan ilk fragmana bakılırsa, kişilik bozukluğuna sahip birinin üç genç kızı kaçırdıktan sonra yaşananları konu edinen filmin başrollerinde ise ünlü oyuncu James McAvoy ile geçen yılın en önemli korku filmlerinden The Witch'te parlayan Anya Taylor-Joy yer alıyor. Türkiye'de 17 Şubat 2017'de vizyona girmesi planlanan filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.