Linda Hamilton, Sarah Connor olarak geri dönüyor: Yeni Terminatör üçlemesi yolda!

4.177 Gösterim
20 Eylül 2017 11:00
Linda Hamilton, Sarah Connor olarak geri dönüyor: Yeni Terminatör üçlemesi yolda!

Terminatör serisi köklerine geri dönüyor. Yeni gelen bilgilere göre, Sarah Connor karakteriyle hafızalarda yer edinen Linda Hamilton, James Cameron'ın yapımcılığını yapacağı yeni bir üçlemede Arnold Schwarzenegger'e katılacak.


Terminatör serisini özellikle son dönemde genel anlamda başarılı bulunmayan yapımlarla konuşur olmuştuk. İki yıl önce gösterime giren Terminatör: Genisys'in gişede beklenen başarıyı gösterememesi de serinin akıbeti adına radikal değişimlerin olacağının habercisi olmuştu. Bu yılın başlarında, seriyi sinema tarihine kazandıran James Cameron'ın yeniden serinin pilot koltuğuna oturacağı ve yapımcılık rolünü üstleneceği konuşuluyordu. Gelen son bilgiler bunun doğruluğunu kanıtlıyor.

Deadline'ın haberine göre, Cameron yapımcılığında yeni bir Terminatör üçlemesi çekilecek ve bu filmler T2: Judgment Day sonrasında yaşananları konu edinecek. Sinema tarihinde yer edinen Sarah Connor'ı canlandıran Linda Hamilton'ın bu rol için geri döneceği de gelen yeni bilgiler arasında.

 

Arnold Schwarzenegger'in Hamilton'a eşlik edeceği, Deadpool'un yönetmeni Tim Miller'ın çekmesinin planlandığı filmlerin senaryo ekibinde ise David Goyer, Chris Eglee, Justin Rhodes ve Josh Friedman gibi isimlerin yer aldığı belirtiliyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.