Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1947

Yaş

75


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.11.2019 ₺2.170.891 104.175
26.06.2015 ₺5.802.966 481.477
15.08.2014 ₺6.985.717 694.845
02.05.2014 ₺191.879 17.898
10.01.2014 ₺844.815 73.255
19.04.2013 ₺260.248 24.350
17.08.2012 ₺5.497.954 586.850
25.07.2003 ₺2.053.927 392.170
22.03.2002 ₺422.000 108.828
15.12.2000 ₺490.678 216.506
28.01.2000 ₺459.035 240.261
29.08.1997 - -
17.01.1997 ₺68.578 227.168
06.09.1996 - -
06.01.1995 - -
28.10.1994 - -
22.10.1993 - -
25.10.1991 ₺305.039 23.334
12.04.1991 - -
26.10.1990 - -
07.07.1989 - -

Diğer Filmleri