Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Doğum Tarihi

30 Temmuz 1947

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
01.11.2019 2.170.891 TL 104.175
26.06.2015 5.802.966 TL 481.477
15.08.2014 6.985.717 TL 694.845
02.05.2014 191.879 TL 17.898
10.01.2014 844.815 TL 73.255
19.04.2013 260.248 TL 24.350
17.08.2012 5.497.954 TL 586.850
25.07.2003 2.053.927 TL 392.170
22.03.2002 422.000 TL 108.828
15.12.2000 490.678 TL 216.506
28.01.2000 459.035 TL 240.261
29.08.1997 - -
17.01.1997 68.578 TL 227.168
06.09.1996 - -
06.01.1995 - -
28.10.1994 - -
22.10.1993 - -
25.10.1991 305.039 TL 23.334
12.04.1991 - -
26.10.1990 - -
07.07.1989 - -

Diğer Filmleri