Leydi Di filminin fragmanı yayınlandı

1.465 Gösterim
24 Eylül 2024 17:52
Leydi Di filminin fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan, Muharrem Türkseven ve Arif Pişkin'in yer aldığı Leydi Di filminin fragmanı yayınlandı. 4 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek olan film, manevi oğlu tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşürülen yeminli mali müşavir Nevzat Kesik'in maceralarına odaklanıyor.


Yapımcılığını ünlü müzisyen Ercan Saatçi'nin üstlendiği Leydi Di filminin fragmanı yayınlandı. 4 Ekim'de sinemalarda gösterime girecek olan film, manevi oğlu tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşürülen yeminli mali müşavir Nevzat Kesik'in maceralarına odaklanıyor.


Yönetmen koltuğunda Kamil Aydın'ın oturduğu Leydi Di filminin başrollerinde Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı, Bestemsu Özdemir, Celil Nalçakan, Muharrem Türkseven ve Arif Pişkin yer alıyor. Senaryosunu Suat Özkan ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı filmin geniş oyuncu kadrosunu Burak Pamuk, Osman Albayrak, Fırat Topkorur, Ömür Arpacı, Ekin Pasvanoğlu ve Anıl Çelik oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.