Lenny Abrahamson yönetmenliğindeki The Little Stranger'dan fragman yayınlandı

3.057 Gösterim
12 Haziran 2018 11:15
Lenny Abrahamson yönetmenliğindeki The Little Stranger'dan fragman yayınlandı

Sarah Waters'ın aynı adlı romanından uyarlanan The Little Stranger, saygın köy doktoru Faraday'in hikâyesini konu ediniyor.


Annesi bir hizmetçi olan Faraday, 1947 yazında, bir dönem annesinin çalıştığı Hundreds Hall'daki hastaneye ziyaret eder. Son birkaç yüzyıldır Ayres Ailesi'nin evi olan Hall, geçmiş dönemlerdeki ihtişamını kaybetmiş ve uğursuz bir şey, Bayan Aynes ile çocukları Caroline ve Roddy'ye musallat olmuştur. Faraday'in buradaki ziyareti sonucunda, bu aileye musallat olan şeyin ve bu hikâyenin aslında kendi ailesininkiyle ne denli iç içe geçmiş olduğunu çözmeye başlayacağı The Little Stranger'ın yönetmen koltuğunda 2015 yapımlı Room ile Oscar'a aday gösterilen Lenny Abrahamson otururken, senayorsu ise The Danish Girl'le yakından tanıdığımız Lucinda Coxon'un kaleminden çıkıyor.

Başrollerini Domhnall Gleeson, Ruth Wilson ve Charlotte Rampling'in paylaştığı filmin kadrosunda Will Poulter, Anna Madeley ve Kate Phillips gibi isimler yer alıyor. Başroldeki Gleeson'ın bir korku filminden ziyade psikolojik gerilim olarak nitelediği The Little Stranger, 14 Eylül 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.