Léa Seydoux'lu The Story of My Wife yakında GAİN'de!

17.518 Gösterim
16 Mayıs 2023 13:20
Léa Seydoux'lu The Story of My Wife yakında GAİN'de!

Altın Ayı ödüllü Beden ve Ruh'un yönetmeni Ildikó Enyedi'nin yazıp yönettiği, başrollerinde Gijs Naber ve Lea Seydoux’un yer aldığı The Story of My Wife filmi yakında GAİN kütüphanesine eklenecek.


Dünya prömiyerini Altın Palmiye için yarıştığı 74. Cannes Film Festivali'nde yapan ve 1920'lerde bir gün, bir barda, kapıdan girecek ilk kadınla evleneceği üzerine arkadaşıyla iddiaya giren başarılı deniz kaptanı Jacob Störr ile bu iddia sonucu evlendiği eşi Lizzy'nin ilişkilerine odaklanan The Story of My Wife, yakında GAİN'in film kataloğunda yerini alacak. Macaristan, Almanya, Fransa, İtalya ortak yapımı romantik drama, ülkemizde Bir Evlilik Hikâyesi adıyla gösterilmişti.

Beden ve Ruh ile 67. Berlin Ulusalararası Film Festivali'nde Altın Ayı ödülünü kazan Ildikó Enyedi tarafından Milán Füst'ün ilk basımı 1942 yılında yapılan aynı adlı romanından uyarlanan The Story of My Wife, yönetmenin İngilizce olarak çektiği ilk film olma özelliğini taşıyor. 

 

Orijinal adı A feleségem története olan yapımda Kaptan Jakob Störr'a Hollandalı aktör Gijs Naber, eşi Lizzy'ye ise Fransız oyuncu Léa Seydoux hayat verirken Louis Garrel, Sergio Rubini, Jasmine Trinca, Luna Wedler, Josef Hader, Ulrich Matthes ve Udo Samel gibi isimler ikiliye eşlik ediyor.

 

Yakında GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Story of My Wife filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.