Lars von Trier dizisi The Kingdom'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

5.376 Gösterim
30 Eylül 2022 12:56
Lars von Trier dizisi The Kingdom'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı

Lars von Trier'in uzun süre sonra ekranlara dönecek olan dizisi The Kingdom'ın 3. sezonundan fragman yayınlandı. The Kingdom Exodus adını taşıyan final sezonu, 27 Kasım'da MUBI'de izleyiciyle buluşacak.


Yayın hakları geçtiğimiz temmuz ayında MUBI tarafından satın alınan, Lars von Trier'in yönetmenliğini yaptığı The Kingdom (Krallık) dizisinin 3. sezonundan fragman yayınlandı. Orijinal adı Riget olan dizinin The Kingdom Exodus adını taşıyan beş bölümlük final sezonu, orijinal dizi The Kingdom'dan etkilenen uyurgezer Karen'ın hastaneyi kıyametten kurtarmak için dizinin çözülmemiş sorularına yanıt aramasını konu alıyor.

 

Niels Vorsel'in, dizinin önceki iki sezonunda olduğu gibi Lars von Trier ile birlikte senaryosunu kaleme aldığı final sezonunda kadroda Lars Mikkelsen, Mikael Persbrandt, Nikolaj Lie Kaas, Tuva Novotny, Peter Mygind ve Alexander Skarsgård gibi isimler yer alıyor.

 

Dizinin 1994 ve 1997'de yayınlanan ilk iki sezonunun restore edilmiş versiyonları 13 ve 20 Kasım'da ekrana geldikten sonra yeni sezon, 27 Kasım'da Kuzey Amerika, İngiltere, İrlanda, Latin Amerika, Türkiye ve Hindistan'da MUBI'de izleyiciyle buluşacak.  25 Aralık'a kadar haftalık olarak ekrana gelecek final sezonunda bölümler sırasıyla Halmar, The Congress Dances, Big Brother, Barbarossa ve Exodus adlarını taşıyacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.