Kristen Stewart, Pablo Larraín'in yeni filminde Prenses Diana'ya hayat verecek

2.255 Gösterim
18 Haziran 2020 11:40
Kristen Stewart, Pablo Larraín'in yeni filminde Prenses Diana'ya hayat verecek

Ünlü oyuncu Kristen Stewart, Şilili usta sinemacı Pablo Larraín'in yeni filmi Spencer'da Prenses Diana'ya hayat verecek.


2016 yapımı Jackie ile suikasta kurban giden ABD Başkanı John F. Kennedy'nin eşi Jacqueline Kennedy'nin hayatına odaklanan Şilili sinemacı Pablo Larraín, bir sonraki projesinde rotasını Birleşik Krallık'a ve kraliyet ailesinin üzerine en fazla konuşulan figürlerinden Prenses Diana'ya çeviriyor.

 

Taboo ve Peaky Blinders dizilerinin yaratıcısı ve Locke, Şark Vaatleri (Eastern Promises) gibi filmlerin senaristi Steven Knight'ın kaleme aldığı film Spencer, kraliyet ailesinin Noel tatilinde olan Prenses Diana'nın, Prens Charles ile olan evliliğini bitirme kararını aldığı hafta sonuna odaklanacak. Diana Spencer'a hayat verecek ismin ise ünlü oyuncu Kristen Stewart olacağı açıklandı. Filmin çekimlerine 2021 yılında başlanması bekleniyor. Stewart son olarak Seberg, Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels) ve Derin Sular (Underwater) gibi yapımlarda yer aldı.

 

1981 yılında evlenen Prens Charles ve Prenses Diana Spencer, şiddetli geçimsizlik, evlilik dışı ilişkiler gibi sebeplerle gelgitli bir evlilik hayatı sürmüş ve 1992 yılında ayrılmışlardı. 1996 yılında Prens Charles'tan boşanan Diana, 1997 yılında trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.