Kızıl Goncalar dizisinin 21. bölüm tanıtımı yayınlandı

4.800 Gösterim
1 Ekim 2024 12:48
Kızıl Goncalar dizisinin 21. bölüm tanıtımı yayınlandı

Geçtiğimiz yılın en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar'ın 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi 21. bölümünde Levent'in Beste'nin katili ve komadaki Meryem'i bu hale getirenlerin suçlusu olarak Vahid'in karşısına dikilmesiyle birlikte yaşanan olayları takip ediyor


Geçtiğimiz yılın en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar'ın 21. bölüm tanıtımı yayınlandı. Senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı dizi, seküler bir yaşam tarzı süren doktor Levent'in dini bir cemaatin içerisinde yer alan Meryem ile tanışmasıyla birlikte değişen hayatları konu ediniyor.


Pazartesi akşamları Now TV'de ekranlara gelen Kızıl Goncalar 21. bölümünde Levent'in Beste'nin katili ve komadaki Meryem'i bu hale getirenlerin suçlusu olarak Vahid'in karşısına dikilmesiyle birlikte yaşanan olayları takip ediyor. İlk sezonundan tamamıyla farklı bir Cüneyd gördüğümüz 20. bölümün ardından Zeynep ile biten ilişkilerine Mira'nın da dahil olmasıyla birlikte yeni bir düğüm ortaya çıkıyor.

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kızıl Goncalar'ın yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Özcan Deniz'in başrolü Özgü Namal ile paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Tolga Tekin, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Yakup Turgut oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.