Kate Winslet ve James Cameron, Avatar'ın devam filmi için yeniden buluşuyor

4.200 Gösterim
4 Ekim 2017 10:12
Kate Winslet ve James Cameron, Avatar'ın devam filmi için yeniden buluşuyor

Titanic'ten 20 yıl sonra Kate Winslet ve James CameronAvatar'ın devam filmi için tekrar bir arada. 


James Cameron'ın uzun bir süre önce çalışmalarına başladığı Avatar'ın yeni filminin kadrosuna ilk kez 20 yıl önce Titanic'te beraber çalıştığı başarılı yıldız Kate Winslet da katıldı. 

2009'da gösterime girdikten sonra yalnızca James Cameron tarihindeki Titanic başarısını geçmekle kalmayan aynı zamanda $2,788 milyarla tüm zamanların en çok hasılat elde eden filmi olan Avatar'ın birçok kez ertelenen çekimlerine Eylül ayının sonlarında başlanmıştı. 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi beklenen ikinci filmin kadrosuna Kate Winslet başrollerden biri olarak katıldı.

 

Deadline'ın haberine göre Winslet ile yeniden çalışmak için oldukça heyecanlı olan James Cameron bu birleşmeyi şu söz anlarla anlattı:

 

Tüm kariyer yaşantımın en değerli parçalarından biri olan Titanic'ten beri, yaklaşık 20 yıldır, Kate ve ben beraber yapacak bir şeyler arıyoruz. Kate'in Ronal karakterine hayat verişini görmek için sabırsızlanıyorum.

Yeni filmin Türkiye vizyon tarihi 18 Aralık 2020 olarak belirlenirken üçüncü film 17 Aralık 2021, dördüncü film 20 Aralık 2024 ve son olarak beşinci film ise 19 Aralık 2025 olarak planlanıyor. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.