Karanlıktan Kaçış filminden fragman yayınlandı

1.290 Gösterim
9 Mayıs 2024 19:05
Karanlıktan Kaçış filminden fragman yayınlandı

Başrollerinde Tuvana Türkay, Serhat Teoman ve Saygın Soysal'ın yer aldığı Karanlıktan Kaçış'tan fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Tolga Toga'nın üstlendiği film, 31 Mayıs'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak.


Bir orman evi etrafından gelişen olayları konu edinen psikolojik gerilim Karanlıktan Kaçış'tan fragman yayınlandı. Tolga Toga'nın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Tuvana Türkay, Serhat Teoman, Saygın Soysal, Burak Sarımola, Asuman Dabak, Sefa Zengin, Melih Özkaya, İpek Arkan gibi isimler yer alıyor.

 

31 Mayıs'tan itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak olan Karanlıktan Kaçış'ın konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Başarılı gazeteci Anıl, yaşadığı büyük ihanetin ardından derin bir bunalıma sürüklenir ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sakin bir orman evine yerleşir. Ancak beklenmedik bir kaza sonucu tanıştığı Esin, Anıl'ın planlarını alt üst eder. Esin, amnezi hastası olmasıyla birlikte, peşindeki tehlikelerden kaçarken Anıl'ın da hayatını alt üst eder. Anıl, Esin'i saklamak zorunda kalır ve bu kaçış onları beklenmedik bir yolculuğa sürükler.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.