Tuvana Türkay

Tuvana Türkay

Doğum Tarihi

3 Ekim 1990

Yaş

33


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
31.05.2024 ₺852.284 5.393
08.03.2024 ₺1.646.576 18.532
08.12.2023 ₺38.314.612 350.912
14.02.2020 ₺1.427.793 84.296
13.10.2017 ₺453.143 38.690
20.01.2017 ₺21.353.023 1.811.081
16.12.2016 ₺1.731.762 150.038
01.04.2016 ₺1.658.433 163.088
15.01.2016 ₺6.900.208 620.380
28.08.2015 ₺1.095.374 107.663
27.03.2015 ₺2.387.513 228.622

Diğer Filmleri

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.