Tuvana Türkay

Tuvana Türkay

Doğum Bilgisi

3 Ekim 1990

Yaş

30


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ağır Romantik 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 84.296 1.427.793
Bir Nefes Yeter 13 Ekim 2017
CGV Mars D. 38.690 453.143
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
Sen Sağ Ben Selamet 16 Aralık 2016
CGV Mars D. 150.038 1.731.762
Pinema 163.088 1.658.433
CGV Mars D. 620.380 6.900.208
En Güzeli 28 Ağustos 2015
CGV Mars D. 107.663 1.095.374
Güvercin Uçuverdi 27 Mart 2015
CGV Mars D. 228.622 2.387.513