Jude Law, Disney'in Peter Pan uyarlamasında Captain Hook'a hayat verecek

1.658 Gösterim
8 Temmuz 2020 11:30
Jude Law, Disney'in Peter Pan uyarlamasında Captain Hook'a hayat verecek

Disney'in klasik Peter Pan anlatısını canlı çekim olarak seyircinin beğenisine sunacağı filmde, kötü karakter Captain Hook'a Jude Law hayat verecek.


Disney klasik animasyonlarını canlı çekim olarak yeniden uyarlamaya devam ediyor. 2010 yapımı Alice in Wonderland'in gişe başarısı sonrası bunu öncelikleri arasına alan Disney, geçen yıl içerisinde vizyona giren iki canlı çekin yeniden çevrimi Aladdin ve The Lion King'le de dünya genelinde $1 milyar hasılatı aşmayı başarmıştı. Mulan'ı da gösterime sokmaya hazırlanan firma, gelecek takviminde yer alacak yeniden çevrimler için ise hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Variety'nin özel haberine göre; Ain't Them Bodies Saints, Pete's Dragon, A Ghost Story ve The Old Man & the Gun gibi filmlere imza atan David Lowery'nin yöneteceği canlı çekim Peter Pan uyarlaması Peter Pan & Wendy'de, büyümeyen Peter Pan ve arkadaşlarının ezeli düşmanı Kaptan Kanca (Captain Hook)'ya ünlü oyuncu Jude Law hayat verecek. J.M. Barrie'nin ünlü eserinden uyarlanacak filmin senaryosunda yönetmen David Lowery ile birlikte Toby Halbrooks'un imzası bulunacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.