Jonah Hill ve Eddie Murphy'li You People filminden ilk fragman yayınlandı

4.365 Gösterim
6 Ocak 2023 15:03
Jonah Hill ve Eddie Murphy'li You People filminden ilk fragman yayınlandı

Jonah Hill'in senaryosunu kaleme aldığı, Kenya Barris'in ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan Ah Siz İnsanlar (You People) filminden ilk fragman yayınlandı. Film, 27 Ocak 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. 


Black-ish, Grown-ish ve Mixed-ish isimli komedi dizileriyle tanınan yazar, yapımcı, yönetmen ve aktör Kenya Barris ilk uzun metraj filmini, siyahi ve çok ırklı aileleri mercek altına alan Ah Siz İnsanlar (You People) filmi ile gerçekleştirdi. 

 

Kısa süre önce Netflix'te Stutz belgeseli yayınlanan Jonah Hill ile Kenya Barris'in senaryosunu kaleme aldıkları komedi filmi You People'da, yeni tanışan bir çift, zıt kutupların birbirini çektiğini keşfeder. Ne var ki ebeveynlerinin, ilişkileri hakkındaki hiç iç açıcı olmayan yorumlarıyla yüzleştikçe bazı ailelerin birbirlerini çekemediğini öğrenirler. 

 

Çatışan kültürler, toplumsal beklentiler ve nesiller arasındaki farklılıklar üzerinden modern aşk ve aile dinamiklerini inceleyen You People filminin oyuncu kadrosunda Jonah Hill ve Eddie Murphy'nin yanı sıra David Duchovny, Nia Long, Sam Jay, Elliott Gould, Travis Bennett, Molly Gordon, Rhea Perlman, Deon Cole, Andrea Savage, Mike Epps, Emily Arlook, Alani La La Anthony, Bryan Greenberg ve Julia Louis-Dreyfus gibi isimler de yer alıyor. 

 

27 Ocak 2023 tarihinde Netflix'te yayınlanacak You People filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.