David Duchovny

David Duchovny


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayalet 18 Temmuz 2014
Mir Yapım 4.567 47.896
Örnek Aile 25 Haziran 2010
Pinema 17.697 190.895
Tiglon 68.484 619.285
Can Dostlar (2005) 23 Eylül 2005
35 Milim 3.772 28.727
Zırtapoz 28 Aralık 2001
UIP 48.427 179.751
Evrim (2001) 20 Temmuz 2001
Warner Bros. 136.812 336.386
Kalbim Seninle 4 Ağustos 2000
UIP 48.888 113.491
Gizli Dosya 30 Ekim 1998
Özen Film 146.996 149.757
Tanrıyı Oynamak 7 Ağustos 1998
A Film 7.631 6.698
Kalifornia 17 Haziran 1994
Standard Film - -
Vahşi Orkide 3 22 Ocak 1993
Avşar Film - -
Evde Beş Başına 17 Ocak 1992
Avşar Film - -