Johnny ve Amber: Nasıl Başladı, Nasıl Bitti?, Gain'de yayınlandı

1.418 Gösterim
28 Haziran 2022 11:20
Johnny ve Amber: Nasıl Başladı, Nasıl Bitti?, Gain'de yayınlandı

İki Hollywood yıldızının, bütün dünyanın canlı yayında takip ettiği bir mahkemeye dönüşen ilişkisini mercek altına alan Gain orijinal yapımı "Johnny ve Amber: Nasıl başladı nasıl bitti?" yayınlandı.


Ünlü aktör Johhny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün birbirine açtığı iftira davasını, ikilinin ilişkilerinin ilk günlerinden kararın açıklandığı ana dek mercek altına alan Gain orijinal yapımı mini belgesel Johnny ve Amber: Nasıl başladı nasıl bitti? platformdaki yerini aldı. Bütün dünyanın canlı yayında takip ettiği mutsuz ve hırslı iki çok ünlü insan, aşk, evlilik, bağımlılıklar, travmalar, şiddet, mesajlar, fotoğraflar, ses kayıtları ve dosyalara sığmayan binlerce delil içeren davayı inceleyen yapım iki bölümden oluşuyor.

 

Gain orijinal yapımı olan mini belgesel, Amber Heard ve Johnny Depp’in yüksek başlayıp kavga, dövüş ve türlü skandalla bütün dünyanın canlı yayında takip ettiği bir reality show’a dönüşen ilişkisinin ilk gününden, son yılların en çok konuşulan davasında jürinin kararının okunduğu ana dek yaşananları ele alıyor.

 

Son yıllarda tanık olduğumuz bu en büyük, en kirli ve güçlerin en dengesiz dağıldığı davayı iki bölümde inceleyen Johnny ve Amber: Nasıl Başladı, Nasıl Bitti?'nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.