John David Washington'ın başrolünde yer aldığı The Creator'dan teaser yayınlandı

11.799 Gösterim
18 Mayıs 2023 15:19
John David Washington'ın başrolünde yer aldığı The Creator'dan teaser yayınlandı

John David Washington'ın başrolünde yer aldığı, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One: A Star Wars Story), Godzilla gibi filmlerin yönetmeni Gareth Edwards'ın yeni filmi The Creator'dan ilk teaser yayınlandı. Bilim-kurgu hikâyesi The Creator, Türkiye'de 29 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek.


Godzilla filminin yönetmenliğini üstlenmesinin hemen ardından Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (Rogue One: A Star Wars Story) filmini çeken Gareth Edwards, yedi yıl sonra yeni filmi The Creator ile beyazperdeye dönüş yapıyor. 

 

Yeni yayınlanan teasera göre The Creator filminde, insan ırkı ve yapay zeka güçleri arasında gelecekteki bir savaşın ortasında, eşinin ortadan kaybolmasının yasını tutan özel kuvvetler ajanı Joshua, yakalanması zor olan Creator'ın peşine düşüp onu öldürmesi için görevlendirilir. Joshua ve seçkin ajanlardan oluşan ekibi, düşün hatlarını aşıp yapay zeka tarafından işgal edilen bölgenin karanlık kalbine doğru bir yolculuk yapar. 

 

The Creator'ın oyuncu kadrosunda Allison Janney, Gemma Chan, Ralph Ineson, John David Washington, Marc Menchaca, Michael Esper, Mackenzie Lansing, Ian Verdun, Charlie McElveen ve Madeleine Yuna Voyles gibi isimler yer alıyor.

 

29 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek olan The Creator teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.