Joe vs. Carole dizisinden fragman yayınlandı

1.436 Gösterim
4 Şubat 2022 14:46
Joe vs. Carole dizisinden fragman yayınlandı

Hayvanat bahçesi işletmecisi Joe Exotic ile hayvan hakları aktivisti Carole Baskin arasındaki, Netflix'te yayınlanan Tiger King belgeseliyle üne kavuşan düşmanlığı konu alan Joe vs. Carole dizisinden fragman yayınlandı. 8 bölümlük mini dizi, 3 Mart'tan itibaren ekranlarda olacak.


Joe Exotic adıyla tanınan hayvanat bahçesi işletmecisi Joseph Allen Maldonado-Passage ile kâr amacı gütmeyen bir barınak sahibi olan hayvan hakları aktivisti Carole Baskin'in arasındaki sert çatışmayı mercek altına alacak olan Peacock dizisi Joe vs. Carole'dan fragman yayınlandı. 8 bölümden oluşacak mini dizi, 3 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak. İkilinin şiddet ve düşmanlık içeren hikâyesi 2020'de yayınlanan Netflix belgeseli Tiger King (Kaplan Kral) ile geniş kitlelerce bilinir olmuştu.

 

Gossip Girl, Shameless, Get Shorty gibi dizilerde yazarlık yapan Etan Frankel'ın senaristliğini yaptığı dizide, John Cameron Mitchell geçtiğimiz günlerde Carole Baskin'i öldürme planı ve hayvan istismarı suçlarından 21 yıllık hapis cezası kesinleşen Jeo Exotic'i, Emmy ödüllü oyuncu Kate McKinnon ise kendisi de hayvan istismarı ve cinayetle suçlanan Carole Baskin'i canlandırırken Kyle MacLachlan, Brian Van Holt, Sam Keeley, Nat Wolff, Marlo Kelly, William Fichtner, Dean Winters, David Wenham gibi isimler ikiliye eşlik ediyor. 

 

Tüm bölümleri 3 Mart'ta aynı anda gösterime girecek olan Joe vs. Carole dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.