William Fichtner

William Fichtner

Doğum Tarihi

27 Kasım 1956

Yaş

64


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
30.03.2018 185.518 TL 13.724
24.06.2016 3.057.922 TL 236.648
05.09.2014 3.817.751 TL 329.904
18.07.2014 47.896 TL 4.567
09.08.2013 3.368.262 TL 293.355
05.07.2013 3.051.915 TL 307.069
25.03.2011 1.419.139 TL 127.317
21.05.2010 725.621 TL 78.342
25.07.2008 3.752.996 TL 446.708
24.06.2005 748.582 TL 95.825
02.04.2004 137.228 TL 22.399
01.03.2002 738.269 TL 201.540
08.06.2001 1.754.324 TL 661.075
15.09.2000 923.397 TL 414.562
31.10.1997 - -

Diğer Filmleri