Joanna Hogg imzalı The Souvenir: Part II'dan fragman yayınlandı

1.116 Gösterim
30 Eylül 2021 12:43
Joanna Hogg imzalı The Souvenir: Part II'dan fragman yayınlandı

Yönetmen Joanna Hogg'un 1980'li yıllarda Londra'daki yaşamından izler taşıyan The Souvenir'in devam filmi The Souvenir: Part II'dan fragman yayınlandı. Tilda Swinton'ın, kızı Honor Swinton Byrne ile birlikte yer aldığı film, önümüzdeki günlerde Filmekimi'nde izleyiciyle buluşacak.


Unrelated, Archipelago ve Exhibiton gibi filmleriyle ismini duyuran Joanna Hogg'un 2019 yılında prömiyerini yaptığı Sundance'in Dünya Sineması bölümünde Jüri Büyük Ödülü'ne layık görülen ve 2019 sonunda birçok listede yılın en iyileri arasında gösterilen filmi The Souvenir, 1980'lerin başında utangaç ve hırslı bir sinema öğrencisi Julie'nin Anthony adındaki güvenilmez bir erkekle olan yakınlaşmasını ve yakınlaşmanın karmaşık bir ilişkiye dönüşerek Julie'nin hayatında yarattığı yıkıcı etkiyi konu ediniyordu. Filmin ikinci bölümü The Souvenir: Part II ise, Julie'nin ilk aşkının yasını tuttuğu süreçte yaşananları aktarıyor.

 

İlk filmde olduğu gibi Joanna Hogg'un çocukluk arkadaşı olan Tilda Swinton ile ünlü oyuncunun kızı Honor Swinton Byrne'ün birlikte yer aldığı devam filminde ayrıca, Richard Ayoade, Ariane Labed, Joe Alwyn, Charlie Heaton, Harris Dickinson gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.