Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı suç filmi Dark Crimes'tan fragman yayınlandı

6.065 Gösterim
12 Nisan 2018 10:06
Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı suç filmi Dark Crimes'tan fragman yayınlandı

Jim Carrey'nin başrolünde yer aldığı Dark Crimes filminin yönetmen koltuğunda 2013 yapımlı Miss Violence filmiyle yakından tanıdığımız Alexandros Avranas oturuyor.


Jim Carrey'nin Tadek adlı bir dedektife hayat verdiği Dark Crimes, bir iş adamının aydınlığa kavuşmamış cinayetini yürüttüğü esnada Krystow Kozlow adındaki bir yazarın ünlü romanıyla cinayetin benzerliklerini ilişkilendirmek üzere soruşturmaya başlayan bir dedektifin hikâyesini anlatıyor. David Grann'ın 2008 yılında The New Yorker'da yayınlanan True Crime - A postmodern murder mystery adlı makalesinden uyarlanan filmin senaryosunu The Last King of Scotland'ın senaristi Jeremy Brock kaleme alıyor.

 

Filmde, 2014 yapımlı Dumb and Dumber To'dan bu yana başrol olarak ilk kez kamera karşısına geçen Jim Carrey'ye Charlotte Gainsbourg, Agata Kulesza ve Maton Csokas gibi isimler eşlik ediyor. Çekimleri 2015 yılında bitirilen ve prömiyeri 2016 yılında gerçekleşen Dark Crimes'ın çetrefilli vizyon öncesi macerasının son bulduğu ve 11 Mayıs 2018 tarihinde ABD'de vizyona gireceği açıklandı. Merakla beklenen filmden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.