Jim Carrey'li Kirpi Sonic 3'ten fragman yayınlandı

6.793 Gösterim
27 Ağustos 2024 18:16
Jim Carrey'li Kirpi Sonic 3'ten fragman yayınlandı

Jim Carrey'nin rolüne geri döndüğü, ünlü video oyun serisi Sonic'in beyazperdedeki yeni macerası Kirpi Sonic 3 (Sonic the Hedgehog 3)'ten fragman yayınlandı. Seslendirme kadrosunda Keanu Reeves'in de yer aldığı film, 17 Ocak 2025'te sinemalarda gösterime girecek.


İlk iki filmi ülkemizde toplamda bir milyonu aşkın seyirci tarafından izlenen Kirpi Sonic (Sonic the Hedgehog) serisi üçüncü filmiyle perdeye dönüyor. Jim Carrey'in tekrardan Dr. Ivo Robotnik karakterine hayat verdiği Kirpi Sonic 3 (Sonic The Hedgehog 3); Sonic, Tails ve Knuckles'ın daha önce görmedikleri güçte düşmanları Shadow the Hedgehog'a karşı verdikleri mücadeleyi konu ediniyor.

 

Serinin ilk iki filminde olduğu gibi Jeff Fowler'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Kirpi Sonic 3 (Sonic The Hedgehog 3) filminde Carrey'in yanı sıra Ben Schwartz, James Marsden, Tika Sumpter, Idris Elba, Lee Majdoub, Natasha Rothwell ve Adam Pally rollerine geri dönüyor. Önceki iki filmden farklı olarak ise Keanu Reeves seslendirme kadrosuna, Krysten Ritter ve Alyla Browne ise oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Paramount imzalı Kirpi Sonic 3'ün 17 Ocak 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.