Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı Uzay Yolcuları'ndan yeni görüntüler yayınlandı

16.281 Gösterim
24 Kasım 2016 12:36
Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı Uzay Yolcuları'ndan yeni görüntüler yayınlandı

İki ünlü yıldız Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrolünde yer aldığı, yılın merakla beklenen bilim-kurgu filmlerinden Uzay Yolcuları (Passengers)'ndan yeni görüntüler yayınlandı.


Yönetmen koltuğunda Enigma (The Imitation Game) ile çıkış yapan Morten Tyldum'un oturduğu, yakın dönemin en büyük film yıldızlarından Jennifer Lawrence ve Chris Pratt'in başrollerinde yer aldığı Uzay Yolcuları (Passengers), kısa bir süre sonra izleyicisiyle buluşacak. Prömiyerine yaklaştığımız şu günlerde filmden yeni bir klip ve fragman yayınlandı.

Uzakta bulunan bir koloni gezegenine içerisinde binlerce kişiyle seyahat etmekte olan uzay gemisinin uyku odalarındaki problemden ötürü, iki kişi uykularından tam 90 yıl erken uyanırlar. Hayatta kalmaları, önlerindeki gizemleri çözmelerine bağlıdır.

 

Yayınlanan yeni fragman filmden yeni görüntüler sunarken, Jennifer Lawrence'ın canlandırdığı Aurora'nın, uzay gemisindeki güç kaybı sonrası yerçekiminin kaybolmasıyla mücadelesini gösteren klip filmden etkileyici anları gözler önüne seriyor. 13 Ocak 2017'de ülkemizde vizyona girecek olan filmden yayınlanan görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.