Jason Statham'lı devam filmi Meg 2: Çukur'dan fragman yayınlandı

35.063 Gösterim
9 Mayıs 2023 12:58
Jason Statham'lı devam filmi Meg 2: Çukur'dan fragman yayınlandı

Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı 2018 yapımı Meg: Derinlerdeki Dehşet'in (The Meg) devam filmi Meg 2: Çukur'dan (Meg 2: The Trench) fragman yayınlandı. Statham'ın rolüne geri döndüğü film, 4 Ağustos'ta gösterime girecek.


Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı ve 2018 yılında ülkemizde toplamda 615 bin seyirci tarafından izlenen Meg: Derinlerdeki Dehşet (The Meg) filminin hikâyesi devam ediyor.

 

Statham'ın rolüne geri döndüğü, ünlü oyuncuya Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory ve Cliff Curtis gibi isimlerin eşlik ettiği devam filmi Meg 2: Çukur'un (Meg 2: The Trench) konusu şöyle:

 

Meg 2: Çukur, devasa Meg'lere ve amansız çevre yağmacılarına karşı mücadele eden bir araştırma ekibinin hikayesini konu alıyor. Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır. 

 

Yönetmen koltuğunda Kill List, A Field in England, High-Rise, Free Fire gibi filmlere imza atan Ben Wheatley'nin oturduğu Meg 2: Çukur'un fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film, ülkemizde 4 Ağustos 2023'te gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.