Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı See'nin 3. sezonundan teaser yayınlandı

17.335 Gösterim
30 Haziran 2022 15:43
Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı See'nin 3. sezonundan teaser yayınlandı

Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı Apple TV+ dizisi See'nin 3. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin finalini yapacak olan yeni sezon, 26 Ağustos'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Apple TV+'ın kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalanların görme duyusunu kaybettiği dünyada mücadele eden ilkel bir kabile savaşçısı olan Baba Voss'u merkezine alan dizisi See'nin finalini yapacak olan 3. sezonundan teaser yayınlandı. Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı dizinin son sezonu, 8 bölümden oluşacak ve ilk bölüm 26 Ağustos'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla Apple TV+ ekranlarına gelecek.

 

Baba Voss'un düşman kardeşi Edo'yu mağlup edip ormana çekilmesinin bir yıl sonrasında insanlığın geleceğini tehdit eden yıkıcı bir silaha karşı kabilesini korumak için Paya'ya geri dönmesiyle yaşananlara odaklanacak olan 3. sezonun kadrosunda Jason Momoa'nın yanı sıra Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett ve Trieste Kelly Dunn gibi isimler yer alıyor. Momoa aynı zamanda oyuncu, senarist ve yapımcı olarak görev alacağı Chief of War adlı Apple TV+ dizisi için de çalışmalarını sürdürüyor.

 

26 Ağustos'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak olan See dizisinin final sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.