Jason Momoa'lı See'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı

10.961 Gösterim
25 Temmuz 2022 12:39
Jason Momoa'lı See'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı

Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı See'nin finalini yapacak olan 3. sezondan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 26 Ağustos'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak.


Jason Momao'nın başrolünü üstlendiği See dizisinin, Baba Voss'un Trivantesliler'in geliştirdiği ölümcül silaha karşı kabilesini korumak için Paya'ya dönmesiyle yaşananları konu alacak olan 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin 26 Ağustos'tan itibaren Apple TV+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan final sezonu, ilk iki sezon gibi 8 bölümden oluşacak.

 

Yaratıcılığını Dirty Pretty Things, Peaky Blinders, Taboo gibi yapımların senaristi Steven Knight'ın yaptığı dizinin final sezonunda tüm bölümler daha önce Hanna, Taboo, Jordskott gibi dizilerde görev alan yönetmen Anders Engström tarafından çekildi. Momoa’nın Alkenny Kabilesi’nin lideri Baba Voss rolünü üstlendiği See’de; Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe, Nesta Cooper, Tom Mison, Olivia Cheng, Eden Epstein, Michael Raymond-James, David Hewlett ve Trieste Kelly Dunn gibi isimler ona eşlik ediyor.

 

See dizisinin 26 Ağustos'ta başlayacak olan final sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.