Jared Leto, Zack Snyder's Justice League'in ek çekimlerinde Joker rolüne geri dönüyor

4.137 Gösterim
22 Ekim 2020 12:50
Jared Leto, Zack Snyder's Justice League'in ek çekimlerinde Joker rolüne geri dönüyor

Jared Leto, Zack Snyder'ın yeniden kurgulayarak dört saatlik bir versiyonuyla seyircinin karşısına çıkacağı Zack Snyder's Justice League'in ek çekimlerinde Joker'e yeniden hayat verecek.


Zack Snyder'ın geçtiğimiz aylarda resmi olarak açıklanan Justice League yönetmen kurgusu, her geçen gün farklı bir filme evriliyor gibi duruyor. Snyder'ın dört bölüm hâlinde HBO Max'te yayınlanacak Zack Snyder's Justice League'in tamamlanmamış çekimleri ve yeniden kurgu aşaması için sıfırdan orta bütçeli bir film çekiliyormuş gibi bir maliyetin gözden çıkarıldığı daha önce belirtilmişti.

 

THR'ın özel haberine göre ek çekimlerde sürpriz bir isim de yer alacak. Suicide Squad filminde Joker'e hayat veren Jared Leto, Snyder'ın tamamlanmamış sahneleri gerçekleştireceği ek çekimlerde karaktere geri dönecek. DC evreninde başka bir filmde Joker olarak seyirci karşısına çıkma şansı elde edemeyen Jared Leto'nun Zack Snyder's Justice League'teki rolünün ne kadar olacağı şimdiden merak konusu. Bilindiği üzere, Suicide Squad'dan üç yıl sonra Joker filminde karaktere hayat veren Joaquin Phoenix, performansıyla yıla damga vuran isimlerden biri olmuş ve En İyi Erkek Oyuncu Oscar Ödülü'ne uzanmıştı.

 

2021 yılı içerisinde HBO Max'te dört bölüm hâlinde yayınlanacak Zack Snyder's Justice League'in teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.