Jared Leto ve Anne Hathaway'li WeCrashed dizisinden ilk görsel yayınlandı

2.847 Gösterim
16 Aralık 2021 16:52
Jared Leto ve Anne Hathaway'li WeCrashed dizisinden ilk görsel yayınlandı

Apple TV+'ın başrollerinde Jared Leto ve Anne Hathaway'in yer aldığı WeCrashed dizisinden ilk görsel yayınlandı. Dizi, WeWork adlı tartışmalı şirketin gerçek hikâyesini anlatacak.


Apple TV+'ın, kısa süre içerisinde önce çok fazla değer kazanan sonra hızlı bir düşüş yaşayan WeWork adlı tartışmalı şirketin gerçek hikâyesini, The Rise and Fall of WeWork adlı podcast'e dayanarak ele alacak WeCrashed dizisinden ilk görsel yayınlandı. Dünyanın en değerli girişimlerinden biri olan WeWork'ün açgözlü yükselişi ve kaçınılmaz düşüşünün konu edileceği dizide; şirketin kurucusu ve CEO'su olan İsrail kökenli Amerikalı iş insanı Adam Neumann'ı Dallas Buyers Club ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ödüllü kazanan ve son olarak House of Gucci filmindeki rolüyle izleyiciyle buluşan Jared Leto canlandırırken, Les Misérables ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar'a layık görülen ve son olarak Solos adlı diziyle ekranlarda yer alan Anne Hathaway, Adam Neumann'ın eşi olan şirketin marka sorumlusu Rebekah Neumann'a hayat veriyor.

 

8 bölümden oluşacak dizide ünlü ikiliye WeWork'un kurucularından Miguel McKelvey'i oynayan Kyle Marvin, Elishia Kennedy rolünde America Ferrera, Cameron Lautner'i canlandıran O.Y. Fagbenle ve Jacob karakterine hayat veren Theo Stockman gibi oyuncular eşlik ediyor. Senaryosu Drew Crevello ve Lee Eisenberg tarafından yazılan WeCrashed'in bölümleri Glenn Ficarra, John Requa, Tinge Krishnan, Shari Springer Berman ve Robert Pulcini gibi yönetmenler tarafından çekildi. Diziden yayınlanan ilk görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.