Jared Leto ve Anne Hathaway'li WeCrashed dizisinden fragman yayınlandı

3.496 Gösterim
25 Şubat 2022 15:41
Jared Leto ve Anne Hathaway'li WeCrashed dizisinden fragman yayınlandı

Jared Leto ve Anne Hathaway'in, WeWork adlı tartışmalı şirketin kurucusu olan çifti canlandırdığı WeCrashed'den fragman yayınlandı. Mini dizi, 18 Mart'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak.


Yeni kurulan teknoloji şirketlerine paylaşımlı çalışma alanı sağlayan iş modeliyle dünyanın en değerli girişimlerinden biri olan fakat kısa süre içerisinde önce çok fazla değer kazanıp sonra hızlı bir düşüş yaşayarak tartışmalı hâle gelen WeWork'ün gerçek hikâyesini konu edinen WeCrashed dizisinden fragman yayınlandı. Başrollerini Jared Leto ve Anne Hathaway'in üstlendiği sekiz bölümlük mini dizi, 18 Mart'tan itibaren Apple TV+'ta izleyiciyle buluşacak.

 

The Rise and Fall of WeWork adlı podcast'e dayanarak, şirketin hikâyesine paralel olarak kurucu çiftin kaotik ilişkisini de mercek altına alan dizide, şirketin kurucusu ve CEO'su olan İsrail kökenli Amerikalı iş insanı Adam Neumann'ı Jared Leto, Adam Neumann'ın eşi olan şirketin marka sorumlusu Rebekah Neumann'ı Anne Hathaway canlandırırken, O-T Fagbenle, Kyle Marvin, America Ferrera, Cricket Brown, Robert Emmet Lunney, Steven Boyer, Andrew Ryan Perry ve Katherine Laheen gibi isimler ikiliye eşlik ediyor.

 

Sekiz bölümden oluşacak olan WeCrashed'in ilk üç bölümü 18 Mart'ta yayınlandıktan sonra kalan bölümleri birer hafta arayla Apple TV+'ta olacak.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.