Jared Leto'lu Morbius'tan yeni fragman yayınlandı

2.274 Gösterim
2 Kasım 2021 16:28
Jared Leto'lu Morbius'tan yeni fragman yayınlandı

Sony'nin Spider-Man evreninde geçen yeni filmlerinden Morbius'tan fragman yayınlandı. Jared Leto'nun başrolünde yer aldığı film, 21 Ocak 2022'de gösterime girecek.


Sony, çizgi romanlarda Spider-Man evreninde yer alan karakterlerden bir evren yaratmaya devam ediyor. Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage) ile birlikte bu evrenin MCU ile bir temasının olabileceğini, Spider-Man'in bu karakterlerle bir şekilde yolunun kesişebileceğini görmüştük. Venom sonrası Sony'nin solo film olarak ele aldığı ve pandemi sebebiyle bir yılı aşkın bir erteleme süreci sonrası izleyiciyle buluşacak olan Morbius'tan yeni bir fragman yayınlandı.

 

Jared Leto'nun muzdarip olduğu kan hastalığına deva bulmaya çalışırken insanüstü-yarı vampir bir varlığa dönüşen bilim insanı Dr. Michael Morbius'a hayat verdiği filmin yeni fragmanında da, MCU'nun ilk solo Spider-Man filmi Homecoming'de Vulture'a hayat veren Michael Keaton'ı görüyoruz. Jared Harris, Adria Arjona, Matt Smith, Tyrese Gibson gibi isimlerin Leto'ya eşlik ettiği Morbius, 21 Ocak 2022'de gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.