James Gunn, Superman: Legacy filminin yönetmen koltuğuna oturacak

4.021 Gösterim
16 Mart 2023 14:16
James Gunn, Superman: Legacy filminin yönetmen koltuğuna oturacak

DC Studios eş başkanı ve ünlü yönetmen James Gunn, senaryosunu kaleme aldığı Superman: Legacy filminin yönetmen koltuğuna oturacağını duyurdu. DC'nin Gods and Monsters olarak adlandırılan birinci fazının ilk filmi Superman: Legacy, 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girecek.


DC Studios yazarı Tom King, hafta başlarında James Gunn'ın yeni Superman: Legacy filmini yöneteceğini ağzından kaçırmış olsa da bu bilgi ilerleyen günlerde DC tarafından resmileştirildi. James Gunn halihazırda senaryosunu kaleme aldığı yeni Superman filminin yönetmenliği ile ilgili haberi, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla bir kez daha onayladı. Aynı içerikte, Superman: Legacy'nin çıkış tarihinin, yani 11 Temmuz 2025'in rahmetli babasının doğum gününe denk geldiğini ve bunu kardeşi Matt Gunn belirtene kadar fark etmediğini ifade etti.

 

Superman: Legacy'nin oyuncu kadrosuna dair detaylar açıklanmasa da Henry Cavill'in yer almayacak olması, yeni filmin ele alacağı konu üzerine yetkililerin bilgi vermesine sebep oldu. Daisy Planet'te acemi bir muhabir olarak daha genç bir Clark Kent göreceğimiz filmde, Superman'in kalıtımına odaklanarak hem aristokrat Kriptonlu ebeveynlerine hem de Kansaslı çiftçi ebeveynlerine, yarattığı kimliğe ve onun doğrultusundaki seçimleri ifade edişine odaklanılacak. 

 

DC'nin Ocak ayında açıkladığı, Gods and Monsters olarak adlandırılan birinci fazda, yeni DC evreninin ilk filmi Superman: Legacy'nin yanı sıra The Brave and the Bold, Supergirl: Woman of Tomorrow adlı bir Supergirl filmi, Swamp Thing ve çok sayıda TV şovu yer alacak. 

 

James Gunn'ın Superman: Legacy'nin yönetmenliği ile ilgili yaptığı Twitter paylaşımını aşağıda bulabilirsiniz. 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.