Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Covenant'tan fragman yayınlandı

9.905 Gösterim
3 Şubat 2023 13:38
Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Covenant'tan fragman yayınlandı

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu, Jake Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı The Covenant filminden fragman yayınlandı. Bir ABD askerinin Afganistan'daki son günlerinde yaşadıklarını anlatan film, 28 Nisan 2023 tarihinde Türkiye'de vizyonda olması planlanıyor.


Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Servet Operasyonu (Operation Fortune: Ruse de guerre) filmi ile gündemde olan yönetmen Guy Ritchie'den, aynı yıl vizyona girecek yeni bir macera filmi geliyor. Jake Gyllenhaal'un başrolde yer aldığı The Covenant, 28 Nisan'da ülkemizde sinemalarda seyirciyle buluşacak.

 

The Covenant, çavuş John Kinley'nin bir operasyon sırasında mütercim Ahmed tarafından hayatının kurtarılması sonucu, ona olan can borcunu ödemek adına Ahmed ve ailesine yardım etmesini konu alıyor. Çavuş Kinley, güvenli yollarla Amerika'ya geçiş izinleri olmayan mütercim Ahmed ve ailesini, Taliban'ın elinden kurtarmak için hayatı pahasına savaşmayı göze alacaktır. 

 

Senaryosunu Guy Ritchie ve çoğu projesinde beraber çalıştığı Ivan Atkinson ve Marn Davies'in kaleme aldığı The Covenant'ın oyuncu kadrosunda, Jake Gyllenhaal, Dar Salim, Alexander Ludwig, Antony Starr, Emily Beecham, Jason Wong, Bobby Schofield, Sean Sagar ve Christian Ochoa Lavernia gibi isimler yer alıyor. 

 

The Covenant, dünya genelinde sinema gösterimlerinin ardından Amazon Prime Video'da yayınlanacak. The Covenant'ın filminin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.