Jake Gyllenhaal'lu Pes Etme'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

3.458 Gösterim
7 Kasım 2017 11:30
Jake Gyllenhaal'lu Pes Etme'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

David Gordon Green'in yönetmen koltuğunda oturduğu, gerçek bir hikâyeden uyarlanan Pes Etme (Stronger)'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


2013 yılında Boston Maratonu'nun bitiş noktasına yakın bir bölgede gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından, 27 yaşındaki Bostonlu bir işçi olan Jeff Bauman'ın gerçek hayat hikâyesini konu alan Pes Etme'nin Jeff başrolüne Jake Gyllenhaal hayat verirken; Jeff'in eski sevgilisi ve daha sonra hayatının önemli bir parçası olacak olan Erin'i ise Tatiana Maslany canlandırıyor. 

Bombalı saldırı sonucunda bacaklarını kaybeden Jeff'in verdiği psikolojik ve fiziksel savaşla beraber sevdikleri sayesinde kendi gücünü keşfetmesine odaklanan filmin yönetmenliğini Pineapple ExpressAll the Real Girls gibi filmlerden tanıdığımız David Gordon Green üstlenirken kadroda Miranda RichardsonClancy Brown ve Danny McCarthy gibi isimler yer alıyor.

 

Pes Etme, 01 Aralık 2017 tarihinde vizyondaki yerini alarak seyirciyle buluşacak. Filmin yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.