Jackie Chan ve Owen Wilson, Shanghai Dawn için yeniden bir araya geliyor

4.861 Gösterim
7 Eylül 2016 14:45
Jackie Chan ve Owen Wilson, Shanghai Dawn için yeniden bir araya geliyor

2000 yapımı Şangay Kovboyları (Shanghai Noon) ve 2003 yapımı Şangay Şövalyeleri (Shanghai Knights) filmlerinde birlikte yer alan Owen Wilson ve Jackie Chan, serinin üçüncü filmi Shanghai Dawn için yeniden bir araya geliyor.


1998 yapımı Bitirim İkili (Rush Hour) ile Jackie Chan Hollywood'taki yerini sağlama almış, film de bir seriye dönüşmüştü. Chan'in Hollywood'taki tek komedi çifti Chris Tucker değildi elbette. Chan, 2000 yapımı Şangay Kovboyları (Shanghai Noon) ve 2003 yapımı Şangay Şövalyeleri (Shanghai Knights) filmlerinde Owen Wilson birlikte rol almış, ikilinin komedi uyumları sayesinde özellikle ilk film pek çok izleyiciden olumlu reaksiyon almayı başarmıştı. Bugün ise THR'ın bildirdiğine göre, Wilson ve Chan ikinci filmden 13 yıl sonra yeniden bir araya gelecek.

Habere göre, filmin yönetmeni ise Napolean Dynamite filmiyle çıkış yapan, önümüzdeki günlerde Masterminds filmini sinemalarda göreceğimiz Jared Hess olacak. Vizyon tarihi belirsiz olan filmi beklerken, Jackie Chan hayranları bu hafta sonu vizyona girecek olan Tozol (Skiptrace) filmine göz atabilir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.