Jack O'Connell ve Colin Farrell'lı The North Water dizisi temmuzda Gain'de!

1.652 Gösterim
29 Haziran 2022 17:00
Jack O'Connell ve Colin Farrell'lı The North Water dizisi temmuzda Gain'de!

Başrollerinde Jack O’Connell ve Colin Farrell'ın yer aldığı The North Water temmuzda Gain kataloğundaki yerini alacak. Dizi, Kuzey Kutbu’na giden bir gemide doktor olarak görev alan eski bir askerî cerrahın hayatta kalma mücadelesine dönüşen yolculuğunu anlatıyor.


Ian McGuire'ın aynı adlı romanından uyarlanan ve 1850'lerin sonlarında bir balina avı seferi için Kuzey Kutbu'na doğru yola çıkan Volunteer adlı gemide doktor olarak görev yapmaya başlayan eski bir ordu cerrahının hayatta kalma mücadelesine dönüşen hikâyesini anlatan BBC dizisi The North Water, temmuzda Gain ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Mini dizi; Behold the Man, We Men Are Wretched Things, Homo Homini Lupus, The Devils of the Earth ve To Live Is to Suffer adlarını taşıyan 5 bölümden oluşuyor.

Weekend, 45 Years ve Lean on Pete gibi filmlerin yönetmeni Andrew Haigh tarafından televizyona uyarlanıp yönetilen dizide, Jack O'Connell geçmişiyle arasına mesafe koymaya çalışan gözden düşmüş eski bir askeri cerrah olan Patrick Summer'a hayat verirken, Colin Farrell keşif gezisinin gerçek amacı ortaya çıktıkça Patrick Summer'ın karşı karşıya geldiği gaddar ve ahlaksız zıpkıncı Henry Drax'ı oynuyor. Sam Spruell'ın Cavendish, Stephan Graham'ın ise Kaptan Brownlee rolüyle seyircinin karşısına çıktığı yapımın kadrosunda ayrıca Roland Møller, Gary Lamont, Peter Mullan, Tom Courtenay ve Philip Hill-Pearson gibi isimler yer alıyor. 

 

Temmuz ayı içerisinde Gain kataloğunda yerini alacak olan 5 bölümlük mini dizi The North Water'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.