Idris Elba'nın başrolünde yer aldığı dizi Luther'ın sinema filmi geliyor

3.584 Gösterim
19 Aralık 2018 17:10
Idris Elba'nın başrolünde yer aldığı dizi Luther'ın sinema filmi geliyor

Idris Elba ve Ruth Wilson'ın kadrosunda yer aldığı dizi Luther'ın sinema filmi geliyor.


Idris Elba'nın DCI John Luther'a hayat verdiği dizi Luther'ın yeni bölümleri üç yıl aradan sonra 1 Ocak'tan itibaren seyirciyle buluşacak. Dizinin Londra'da düzenlenen 5. sezon galasında ise bir süredir konuşulan olasılıklar Elba tarafından somut olarak doğrulanmış oldu.

 

Galada dizinin yaratıcısı Neil Cross'un, şu sıralar Luther'ın bir sinema versiyonu için kalem oynattığını onaylayan Idris Elba, Luther'ın Se7en ve Along Came a Spider gibi 90'ların klasik neo-noir filmlerinin havasını yansıtacak ögeleri ihtiva ettiğini ve Luther'ın filmini bu mirastan yola çıkarak tasarlamak istediklerini belirtti.

Filmi "Daha çok cinayet, daha fazla Volvo ve daha abus bir Luther..." olarak tasvir eden Elba, filmin Britanya ile sınırlı kalmayıp hikâyesinin uluslararasına yayılan bir ölçekte olabileceğinden de bahsetti.

 

Sadece Luther'ın değil, yakın dönemin en etkileyici karakterlerinden biri olan Alice Morgan'ın da filmde kuvvetle muhtemel yer alacağını belirtelim. Zira; ünlü oyuncu Ruth Wilson'ın canlandırdığı, kaostan beslenen soğukkanlı katilin dördüncü sezonda öldüğü ima edilse de, karakter beşinci sezonda geri dönüşünü gerçekleştirecek. Dizinin merakla beklenen beşinci sezon ilk bölümü 1 Ocak'ta BBC'de yayınlanacak.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.