Hulu'nun yeni dizisi The Dropout'tan ilk görseller yayınlandı

3.846 Gösterim
16 Aralık 2021 17:01
Hulu'nun yeni dizisi The Dropout'tan ilk görseller yayınlandı

Başrolünde Amanda Seyfried'ın yer aldığı, gerçek bir dolandırıcılık hikâyesini anlatan The Dropout'tan ilk görseller yayınlandı. Hulu yapımı mini dizi, 3 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Hulu, sağlık sektöründe teknolojik geliştirmeler yapan Theranos adlı şirketin kuruluşundan feshedilmesine geçen süreci anlatan aynı isimli podcast'ten esinlenen The Dropout dizisinden ilk görselleri yayınladı. Mank filmiyle Oscar adaylığı bulunan Amanda Seyfried'in şirketin kurucusu ve CEO'su olan dolandırıcı Elizabeth Anne Holmes'a hayat verdiği yapımda, ünlü oyuncuya başrolde Elizabeth Holmes'un sevgilisi ve şirketin başkanı Ramesh "Sunny" Balwani'yi canlandıran, Lost'la Emmy adaylığı bulunan Naveen Andrews eşlik ediyor.

 

Sadece parmak delme iğnesiyle bile alınabilecek kadar az miktarda kan gerektiren bir kan testi kiti geliştirdiklerini iddia edip kısa sürede büyük değer kazanan fakat iddialarının pratiğe dönmemesiyle haksız kazanç elde etmekle suçlanıp feshedilen Theranos şirketini konu alan yapımın kadrosunda; Amanda Seyfried ve Naveen Andrews'in yanı sıra William H. Macy, Laurie Metcalf, Bill Irwin, Utkarsh Ambudkar, Elizabeth Marvel gibi isimler yer alıyor.

 

İlk 3 bölümü, 3 Mart 2022'de izleyiciyle buluşacak olan 8 bölümlük mini dizinin kalan bölümleri haftalık olarak ekranlara gelecek. The Dropout'tan yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.