Hızlı ve Öfkeli 9, ilk hafta sonunda $165 milyon hasılata ulaştı

2.653 Gösterim
24 Mayıs 2021 15:30
Hızlı ve Öfkeli 9, ilk hafta sonunda $165 milyon hasılata ulaştı

Hızlı ve Öfkeli 9, geçen hafta gösterime girdiği Çin, Rusya, Güney Kore, Hong Kong gibi ülkelerde toplam $165 milyonla açılışını gerçekleştirdi. Film, sadece Çin'de vizyondaki ilk üç gününde $137 milyona erişti.


Hızlı ve Öfkeli 9 rüzgarı Asya'dan esmeye başladı. Serinin önemli bir hayran kitlesine sahip olduğu Çin ve Güney Kore başta olmak üzere toplamda sekiz ülkede geçen hafta gösterime giren film, bu ülkelerde ilk hafta sonunda toplam $165 milyon hasılata erişti. Bu miktarın önemli bir bölümü ise pandemi sonrası sinema endüstrisinin lokomotifi rolünü ABD'den alan Çin'den geldi. Çin'deki ilk vizyon gününde $52 milyona ulaşan Hızlı ve Öfkeli 9, hafta sonu boyunca ise $137 milyon hasılat toplamayı başardı. Geçen hafta yapılan öngörülerde filmin sadece Çin'de yaklaşık $160 milyonla açılış yapabileceği tahmin ediliyordu.

 

Güney Kore'de yaklaşık $10 milyon, Hong Kong'da ise $2,4 milyonla açılışını gerçekleştiren film, Avrupa ve Amerika ülkelerinde ağırlıklı olarak haziran ayında gösterime girecek.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.