HBO’nun Green Lantern dizisinde Alan Scott karakterine Jeremy Irvine hayat verebilir

1.795 Gösterim
20 Mayıs 2021 15:58
HBO’nun Green Lantern dizisinde Alan Scott karakterine Jeremy Irvine hayat verebilir

HBO Max üzerinde yayınlanacak olan Green Lantern dizisinde eşcinsel süper kahraman rolü Alan Scott için oyuncu Jeremy Irvine düşünülüyor.


Eşcinsel süper kahraman Alan Scott karakterine; War Horse, Fallen, The Railway Man ve Beyond the Reach gibi yapımlarda yer almış ünlü aktör Jeremy Irvine’ın hayat verebileceği konuşuluyor ama HBO henüz bu konu hakkında bir açıklama yapmadı.

 

Martin Nodell tarafından yaratılmış ve 1940’da yayınlanmış olan dünyanın ilk Green Lantern’ı Alan Scott, güçlerini gizemli bir meteor ile yeryüzüne düşen mistik bir Green Lantern’dan almıştır. Güçlerini kazandıktan sonra Amerikan Adalet Topluluğuna katılan Scott, Green Lantern topluluğunda da Hal Jordan ile birlikte birçok serüvene atılmıştır.

Daha önce Ryan Reynolds’ın hayat verdiği Hal Jordan karakteri dizide yer almayacak. Ancak hikayesi 1941’den 1984’e kadar olan süreci konu alan dizide Finn Wittrock, Guy Gardner rolünü üstleniyor olacak ve yarı uzaylı olan Bree Jarta’yı da kendisine eşlik ederken göreceğiz. Bununla beraber dizide Green Lantern topluluğundan Simon Baz ve Jessica Cruz gibi birçok karakter de yer alıyor olacak. DC Comics’den uyarlanan dizi ilk olarak 2019’da duyurulmuş ve geçtiğimiz yıl HBO Max tarafından onay almıştı.
 

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.